Kontakt Bli medlem moderaterna.se Kalender Radio Moderat Nyheter Våra politiker Vår politik          
M-logo
VaraModeraterna Vår politik Våra politiker Nyheter Radio Moderat Kalender moderaterna.se Bli medlem Kontakt

 

 

Gabriela Bosnjakovic

kommunalråd Vara

Telefon: 0512-319 20

e-post: gabriela.bosnjakovic(at)vara.se

Följ Gabriela:facebook instagram

 

Gabriela Bosnjakovic

 

 

 

Hej,

Vad roligt att du besöker Varamoderaternas hemsida. Här kan du hitta våra kontaktuppgifter, och här kan du komma med frågor och synpunkter som du vill skicka med oss i vårt arbete för att göra Vara kommun ännu bättre.

Jag heter Gabriela Bosnjakovic och är kommunalråd i Vara. I mitt uppdrag försöker jag alltid att se och möta varje invånare, anställd och företagare som finns i vår kommun. Min ambition är att det dagliga livet ska kunna anpassas och underlättas på bästa sätt för oss alla som bor, arbetar och verkar i Vara kommun.

För mig handlar det politiska uppdraget om att följa de aktuella frågeställningar som finns i dagens samhälle. Men även att upptäcka och vara observant på framtida problemområden, möjligheter och förändringar. Detta är helt nödvändigt för att vara förberedd och kunna skapa en trygg och stabil plattform för att möta dagens och inte minst morgondagens utmaningar. Det gäller att hela tiden vara öppen för nya och goda tankar och idéer, som är det absolut bästa sättet att skapa en tydlig känsla av samhörighet människor emellan.

Moderat politik behövs! Inte minst i våra dagar gäller det att alltid vara ansvarsfull i politiska beslut och ställningstaganden som har att göra med kommuninvånarnas pengar. Här vill vi vara din röst och få ditt förtroende att förvalta allas våra skattemedel på ett så klokt sätt som möjligt, och som då framförallt ska komma våra kärnverksamheter till godo.

Innovatörer har vårt land ett stort behov av, som skapar arbetstillfällen för fler människor, och som underlättar för ett fungerande samhällssystem som inrymmer skola, vård, äldreomsorg o s v. Detta ser jag som en viktig fråga även för Vara kommun, som ju är ett nav med stark och utpräglad näringslivsanda, som i sin tur är grogrunden för allt innovativt arbete.

Jag tror på ett öppet och fritt samhälle, där varje enskild människa ska ges de ultimata förutsättningarna till att kunna få blomma ut och få växa och utvecklas. Där staten så lite som möjligt ska inkräkta på människors frihet till att själva kunna se och välja vad som är bäst för just dem. Där människor som kommer från ett annat land ska ges möjligheter att komma in i och bli en del av det svenska samhället, och på olika sätt kunna bidra till vår fortsatta välfärd. Där det ekonomiskt måste löna sig för de som har ambitioner och som har en drivkraft att förkovra och utbilda sig.

Detta är vad politiskt arbete och engagemang innebär för mig! Detta är de drivkrafter jag har i mitt uppdrag som politiker! Allt för Vara kommuninvånares bästa!

Jag tror på en hoppfull framtid för Vara. Lika För Alla. Rättigheter, Skyldigheter, Möjligheter.

Varmt välkommen att ta kontakt med mig!

Telefon: 0512-319 20

e-post: gabriela.bosnjakovic(at)vara.se

Följ mig gärna på Facebook eller på Instagram @gabrielabosnjakovic

Gabriela

Gabriela Bosnjakovic

 

Gabriela Bosnjakovic

 

Gabriela Bosnjakovic

 

 

 

Följ oss

facebook instagram twitter YouTuber

 

 

Copyright © 2017, Varaslättens Moderata förening,

Moderaterna i Vara, Box 46, 534 21 VARA, e-post: info(at)varamoderaterna.se